Ässät etsii uusia jäseniä!

Posted on

Improvisaatioteatteri Ässiä Hatusta on palavasieluinen teatteriryhmä, joka suhtautuu improvisaatioon avoimin mielin ja tavoitteellisesti. Vaikka improvisaatioteatteri on käsikirjoittamatonta, hetkessä syntyvää teatteria, vaatii sen taitaminen harjoittelua. Harjoittelemmekin säännöllisesti maanantai-iltaisin Normaalikoulun näyttämöllä tavoitteenamme järjestää vuosittain kaksi esityskautta.

Etsimme Ässä-perheeseemme uusia lajiin sitoutuvia improajia! Haemme joukkoomme ensisijaisesti impronäyttelijöitä ja impromuusikoita, jotka ovat valmiita sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun ja halukkaita osallistumaan aikanaan esityskausiin. Aiempaa kokemusta improsta tai teatterista et välttämättä tarvitse. Jos koet kutsumusta improvisaation alati yllättävään maailmaan, ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 20.9. oheisella lomakkeella Ässien jäsenhakuun, joka järjestetään kolmena perättäisenä maanantaina 25.9. – 9.10.2017 Jyväskylässä Normaalikoulun tiloissa ryhmämme harjoitteluaikana 17:30 – 20:00. Toivomme, että pystyt osallistumaan kaikkiin kolmeen tapaamiskertaan.

Jäsenhakuun otamme maksimissaan 20 kokelasta. Ilmoitamme jokaiselle ilmoittautuneelle henkilökohtaisesti, mahtuuko hän jäsenhakutilaisuuteen. Samassa viestissä on ensimmäistä tapaamiskertaa varten tarkemmat ohjeet.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Tarvittaessa lisätietoja saa numerosta 0456307238