Etsimme uusia jäseniä!

Posted on

Improvisaatioteatteri Ässiä Hatusta on palavasieluinen teatteriryhmä, joka suhtautuu improvisaatioon avoimin mielin ja tavoitteellisesti. Improvisaatioteatteri on käsikirjoittamatonta, hetkessä syntyvää teatteria, ja sen taitaminen vaatii harjoittelua. Harjoittelemme maanantaisin Normaalikoulun näyttämöllä. Tavoitteenamme on järjestää vuosittain kaksi esityskautta.

Etsimme Ässä-perheeseemme uusia jäseniä! Haemme joukkoomme ensisijaisesti impronäyttelijöitä ja impromuusikoita, jotka ovat valmiita sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun, Ässien toiminnan suunnitteluun ja järjestämiseen, sekä halukkaita osallistumaan esityskausiin. Ässät on yhteisjohtoinen ryhmä, jossa jokaisella on mahdollisuus ja vastuu vaikuttaa toimintaan. Aiempaa kokemusta improsta tai teatterista et välttämättä tarvitse. Jos koet kutsumusta improvisaation alati yllättävään maailmaan, ilmoittaudu viimeistään lauantaina 19.10. oheisella lomakkeella Ässien jäsenhakutreeneihin, jotka järjestetään kolmena perättäisenä maanantaina 21.10., 28.10. ja 4.11.2019 Jyväskylässä Normaalikoulun tiloissa ryhmämme harjoitteluaikana 17:30 – 20:00. Toivomme, että pystyt osallistumaan kaikkiin kolmeen tapaamiskertaan.

Hae valintatilaisuuteen täältä: https://forms.gle/tQQ8PW737adiQFbt5