Ihmisiä hatusta -esitykset Ilokivellä 22.1. – 5.2.2020

Posted on

Viime syksyn esitykset saavat jatkoa pienin muutoksin. Improvisaatioteatteri Ässiä Hatusta luo lavalle ihmisen. Ihmisen rakennusaineina toimivat yleisön ehdotukset ja monologi. Ihmisen kerroksia lisätään ihmissuhteilla, taustoittamisella ja tunteilla. Ässien talven 2020 improvisoiduissa esityksissä luodaan ainutkertainen henkilökuva, jossa yhdistyvät fyysinen ilmaisu, musiikki ja tarinallisuus. Lavalla nähdään uunituoreita ässiä.

Esitykset Ilokivessä (Keskussairaalantie 2, Jyväskylä) ke 22.1., su 26.1., su 2.2. ja ke 5.2. 2020 klo 19. Esityksen pituus on noin tunti.

Varaukset täältä

Liput 10€, opiskelija/työtön/eläkeläinen 7€

KEHY:n rinkilippu 5€

 

Ässiä Hatusta on improvisaatioteatteriryhmä, joka on koottu Jyväskylän ylioppilasteatterin (JYT) impron ystävistä keväällä 2005. Olemme heterogeeninen, mutta tiivis suurperhe, jonka vahvuus on rohkeassa ennakkoluulottomuudessa ja halussa kehittyä yhtenäisenä improtiiminä. Ryhmämme koostuu impronäyttelijöistä ja -muusikoista. Improvisaatioteatteri on käsikirjoittamatonta teatteria, jossa esitys rakentuu tässä ja nyt, yleisön ideoita hyödyntäen. Täten jokainen esitys on oma, ainutlaatuinen ensi-iltansa.